Helyi közélet

2016.01.06. 14:09

Nem mindenki örül a havazásnak

Nyíregyháza - Csernyik Klaudia várandós kismama, örült a hónak. – Mi is csúszkáltunk az autóval egy kicsit, de más problémát nem okozott. Aznap még egy kis óvatos hógolyózásra is sort kerítettünk – mesélte.

Nyíregyháza - Csernyik Klaudia várandós kismama, örült a hónak. – Mi is csúszkáltunk az autóval egy kicsit, de más problémát nem okozott. Aznap még egy kis óvatos hógolyózásra is sort kerítettünk – mesélte. Simai Barnabás nem bosszankodott a hó miatt. – Budapesten élek, mivel autóval közlekedem, néha gondot jelent a havazás. Egyébként szeretem a hóesést, csak kicsit későn, sajnos karácsony után jött – mondta el.

Molnár Ilona családi házban él, otthon nem okozott problémát a kis mennyiségű havazás. – Csak azt nem szeretem, hogy latyakosak és csúszósak tőle az utak, egyébként bírom a havat – árulta el.

Szűcs Bence számára ugyan bosszúságot nem okozott a hó, mégsem örült neki. – Gyermekkoromban jobban élveztem, amikor szánkózhattunk, ma már csak azt látom, hogy latyakká válik – adta tudtul.

Zsíros Máté már megszokta, hogy hónapokat késik az igazi tél, most meglepte a hóesés. – Egyébként nem szeretem a havazást, deszkás vagyok, annak nem kedvez az ilyen idő – nyilatkozta.

Kisari Anita karácsonykor jobban örült volna a kristályos pelyheknek. – Kedvelem a havazást, a húgommal szeretek hócsatázni, de szánkózásra nem nagyon marad idő, mert dolgozom és iskolába járok – sorolta.

KM-MJ

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában