Helyi közélet

2016.01.20. 09:36

Nyírpilisen és Tiszakanyáron is lopták a fát - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. január 19-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. január 19-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 25 éves tiszakanyári lakos ellen. A férfi 2016. január 18-án éjjel egy Tiszakanyár külterületén lévő szántóföldet szegélyező fasorból a tulajdonos engedélye nélkül több fát kivágott és eltulajdonított. A rendőrök a bejelentést követően rövid időn belül megállapították, hogy a szabálysértést a tiszakanyári férfi követte el. A rendőrök a férfi otthonában megtalálták az ellopott fát, amit a tulajdonosnak visszaadtak. A 25 éves férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást B. Bertalan 33 éves, B. Zsolt 44 éves, B. Tamás 36 éves, B. Rudolf 31 éves, B. Antal 26 éves, L. Arnold 21 éves, R. Sándor 18 éves, valamint egy 17 éves nyírpilisi lakosok ellen. A nyolcfős társaság tagjait 2016. január 19-én délután Nyírpilis külterületén egy magántulajdonban lévő erdőben a rendőrök tetten érték miközben akácfákat vágtak ki és eltulajdonítási szándékkal kerékpárjaikra pakolták fel. A rendőrök a nyolc férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában