Helyi közélet

2016.01.18. 17:04

Villanyóra lángolt Nyírbogdányban - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. január 18-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. január 18-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.Kamion és kerékpáros ütközött össze hétfő reggel Nyíregyházán, a Debreceni út és a Tünde utca kereszteződésében. A balesetben a kerékpáros lába a két jármű közé szorult. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével vágták le a kétkerekű pedálját és szabadították ki az idős nőt, majd átadták a mentőknek, aki könnyebb sérüléseket szenvedett.

Kigyulladt egy lakóház vegyes tüzelésű kazánjának kéménye hétfőn reggel Vaján, Schweidel utcában. A baktalórántházi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével távolították el az izzó, parázsló részeket. Személyi sérülés nem történt. A ház fűtését más módon nem tudják megoldani az ott lakók, ezért rokonokhoz költöztek.

Egy száz négyzetméteres lakóház villanyóra szekrénye égett hétfő délelőtt Nyírbogdányban, a Kossuth utcában. Személyi sérülés nem történt. Az ott lakóknak sikerült egy hordozható tűzoltó készülékkel a tüzet eloltaniuk. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók az épületet átvizsgálták, az utómunkálatokat végezték el, valamint az áramszolgáltatót értesítették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában