Helyi közélet

2016.02.17. 16:47

Fotók: Törmelékhegy Fényeslitkénél

Fényeslitke - Arra közlekedő autós olvasónk jelezte, hogy több törmelékhegy áll Fényeslitke határában, az Árpád utca felőli oldalon. Nem hivatalos forrásból úgy tudni, a törmelék ügyében a kormányhivatal zöldhatóságát is megkeresték.

Fényeslitke - Arra közlekedő autós olvasónk jelezte, hogy több törmelékhegy áll Fényeslitke határában, az Árpád utca felőli oldalon. Nem hivatalos forrásból úgy tudni, a törmelék ügyében a kormányhivatal zöldhatóságát is megkeresték. Megtaláltuk az építési maradványokat, amiről a közelben lakók úgy beszéltek, hogy az elmúlt év nyarán hozták oda. A település polgármestere Mártha Mihály Tibor érdeklődésünkre elmondta: a Záhony - Kisvárda ipari út építésénél felszedett anyagot darálták és rendezték gúlába, a késő őszi munka után. A törmelék nem szennyez, és amint a talaj szilárdsága elbírja a munkagépeket, elszállítják azt, ugyanis oda egy kozmetikai cég költözik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában