Helyi közélet

2016.02.11. 11:10

Megtaláltak a szilveszterkor verekedőt - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. február 10-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. február 10-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság 2016. január 1-jén egy 20 éves kótaji férfi feljelentése alapján garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A sértett feljelentésében elmondta, hogy szilveszter éjjel Nyíregyháza belvárosában bántalmazta ismeretlen tettes. A nyomozás adatai szerint a sértettől a bántalmazás során a mobiltelefonját is eltulajdonították. A rendőrség 2016. február 10-én elfogta a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A rendőrök a 20 éves nyíregyházi férfit kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A Tiszabecsi Közúti Határátkelőhelyen 2016. február 11-én jelentkezett belépésre egy 51 éves ukrán állampolgár. A határrendészek az ellenőrzés során megállapították, hogy a nő ellen a Fehérgyarmati Járásbíróság egészségügyi termék hamisítása bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a nőt a Fehérgyarmati Rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást P. István 19 éves és P. Roland 20 éves nyírturai lakosok ellen. A két férfi 2016. február 5-én egy nyírturai telephelyre bement, ahonnan egy gyerek quadot tulajdonítottak el. A két férfi négy nappal később visszament a telephelyre és akkor egy kerékpárt, valamint egy láncfűrészt tulajdonítottak el. A rendőrök a helyi lakosokat 2016. február 10-én elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában