Helyi közélet

2016.02.14. 18:54

Összesodorta őket az élet

Laskod, Petneháza - Lesku Lilla Lili és Tóth Ferenc másfél éve alkotnak egy párt.

Laskod, Petneháza - Lesku Lilla Lili és Tóth Ferenc másfél éve alkotnak egy párt.

Csütörtökön ért véget a Kelet-Magyarország Valentin-napi játéka, melyben arra kértük a szerelmeseket, küldjék el közös fotójukat és megismerkedésük rövid történetét. A verseny a Kelet-Magyarország Facebook-oldalán folytatódott, a jelentkezőknek minél több lájkot kellett gyűjteniük. Végül a legtöbb szavazatot kapó öt pár közül a szerkesztőségi zsűri Lesku Lilla Lilit és Tóth Ferencet választotta. A fiatalok nyereménye egy kétszemélyes romantikus vacsora, amit péntek este a Lagúna Étteremben fogyasztottak el.

Lili kezdeményezett

– Amikor először találkoztam Lilivel, nem hittem, hogy mély benyomást tettem rá, de nem sokkal később ismerősnek jelölt a Facebookon. Egy barátját kérte meg, hogy derítse ki a nevem. Az első beszélgetés után egy hét csend következett, majd amikor másodszor is összesodort minket az élet, éreztem, hogy többet szeretnék a barátságnál – árulta el a 22 éves fiú.

– Szerencsére mind a ketten Nyíregyházára jártunk gyakorlatra, Lili egy boltba, én pedig a rendőrségre. Egy busszal utaztunk mindennap, sokat beszélgettünk, és lassan megismertük egymást. Egyre gyakrabban találkoztunk, hol én mentem hozzá Petneházára, hol ő hozzám Laskodra. Másfél éve vagyunk egy pár.

Mozgósították az ismerőseiket

Lili a Sipkay Barna-középiskolában tanul kereskedelmi marketing szakon, Ferenc pedig a Nyíregyházi Egyetem programtervező informatikus szakos hallgatója. Mindketten társasági emberek, nagyon sok ismerősük, barátjuk van, akiket a szavazás során sikerült is mozgósítani.

– Nem vagyunk bulizós típusok, szívesebben megyünk moziba vagy étterembe.

– Tavaly Valentin-napra pizzát sütöttem neki, de a hétköznapokon is szeretem meglepni, apró ajándékokkal kedveskedni neki. Nagyon szeretem őt.

KM-CsA

További részletek a kelet.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában