Helyi közélet

2016.02.13. 15:42

Valentin-nap: házon kívül

Nyíregyháza - A hétvégén telt házra számítanak az éttermekben és a szállodákban egyaránt.

Nyíregyháza - A hétvégén telt házra számítanak az éttermekben és a szállodákban egyaránt.

A szerelmesek napján mindenki igyekszik meglepni a párját. Egy romantikus vacsora, egy hosszú hétvége egy wellness-szállodában tökéletes ajándéknak tűnhet.

– Évek óta folyamatosan nő a Valentin-napi asztalfoglalások száma. Az idén is telt házra számítunk, már most sokan jelezték, hogy szeretnének nálunk elkölteni egy kellemes ebédet, vacsorát. Főleg fiatal párok térnek be hozzánk ilyenkor – mondta el érdeklődésünkre Illés Dávid, egy nyíregyházi étterem felszolgálója.

Hozzátette: ebben az esztendőben a hétvégét is érintő Torkos csütörtök akció miatt nagyobb az érdeklődés, a szerelmesek összekötik a kellemeset a hasznossal, és előrébb hozzák az ünneplést.

Páros masszázs

Mátyásné Gutyán Tímea, a Sky Travel utazási iroda idegenforgalmi ügyintézője elárulta: a karácsonyhoz hasonlóan Valentin-napon is népszerűek a belföldi szállodák, wellnessközpontok, ahol különleges szolgáltatásokkal, gyertyafényes vacsorával, páros masszázzsal várják a vendégeket.

- KM-CsA -

További részletek a kelet.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában