Helyi közélet

2016.03.17. 09:43

Begőzölt a pesti nő Nyírbátortól, dühében szidni, verni kezdte a járókelőket és lopott is- Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. március 16-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. március 16-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást B. Katalin 28 éves budapesti lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2016. március 16-án Nyírbátor belterületén minden előzmény nélkül az utcán közlekedő embereket szidalmazta, volt, akibe belekötött és akit meg is ütött, zöldséges és ruhás állványokat, valamint kerékpárokat borított fel. Végül 29 éves budapesti társával egy cukrászda előtt hagyott kerékpár kormányáról eltulajdonított egy táskát a benne lévő élelmiszerekkel együtt. A rendőrök a bejelentést követően a két nőt perceken belül a helyszín közelében elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. Csomagjaik átvizsgálása során az eltulajdonított élelmiszereket megtalálták és lefoglalták. A Nyírbátori Rendőrkapitányság B. Katalint gyanúsítottként hallgatta ki, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését. Vallomásában azt nyilatkozta, hogy társával eltévedtek Nyírbátorban, nem volt helyismeretük és pénzük sem hazautazni, azért kapott dührohamot. A rendőrség a két nőt tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vette.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének munkatársai 2016. március 16-án 18 óra 30 perckor Nyíregyházán elfogtak egy 16 éves berkeszi lakost. A gyermekvédelmi gondoskodás alatt álló fiú ellen két elfogatóparancs volt érvényben. A Tiszavasvári Rendőrkapitányság testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, a Nyíregyházi Rendőrkapitányság eltűnése miatt körözte. A rendőrök a fiatalt előállították a rendőrőrse, és miután gyanúsítottként kihallgatták, visszavitték a lakásotthonba, ahonnan engedély nélkül távozott.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában