Helyi közélet

2016.03.30. 08:35

Nem engednek a 12 pontjukból a tanárok

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Országszerte több mint 150 iskola csatlakozott a Tanítanék Mozgalom újabb tiltakozási akciójához intézményi szinten, de egyéni akciók is várhatók.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Országszerte több mint 150 iskola csatlakozott a Tanítanék Mozgalom újabb tiltakozási akciójához intézményi szinten, de egyéni akciók is várhatók. Ma reggel 8 és 9 óra között az oktatás rendszerszintű átalakításáért, a Civil Közoktatási Platform 12 pontjának azonnali teljesítéséért demonstrálnak. Az akcióhoz csatlakozókat feltüntető térképen megyénkből a nyíregyházi Mesterképző Középiskola és Szakiskolát, valamint a Nyírbátori Magyar–Angol Kéttannyelvű Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolát találtuk meg. Máté Antal nyírbátori polgármester közösségi oldalán jelezte: az önkormányzat és intézményeinek dolgozói kifejezhetik szolidaritásukat a tanári társadalommal, s kérte is a helyi cégvezetőket, engedjék el a dolgozókat arra az egy órára.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában