Helyi közélet

2016.03.11. 09:58

Rokonait bántalmazta és zsarolta a nyíregyházi férfi - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. március 10-én történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. március 10-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást H. Péter 24 éves nyíregyházi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2016. március 10-én 13 óra 30 perckor nyíregyházi otthonában pénzt követelt idős hozzátartozójától. A férfi az asszonyt bántalmazta, és megöléssel fenyegette őt és férjét is, amennyiben nem teljesíti követelését. A néni a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A rendőrség a bejelentést követően a férfit a helyszínen elfogta, a rendőrkapitányságra előállította és bűnügyi őrizetbe vette.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást L. Norbert 27 éves és G. László 21 éves besztereci lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2016. március elején betörtek egy besztereci lakatlan házba, ahonnan terítőket és egy cserépkályháról fém ajtókat tulajdonítottak el. A megalapozott gyanú szerint a férfiak egy besztereci bolt raktárhelyiségébe is betörtek, ahonnan végül értékek eltulajdonítása nélkül távoztak. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfiakat 2016. március 10-én elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozóhatóság a 27 éves férfit őrizetbe vette, társa szabadlábon védekezik.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2016. március 10-én Nagyecseden elfogták J. Attila 27 mátészalkai lakost. A férfi ellen a Fehérgyarmati Járásbíróság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások a férfit a rendőrőrsre előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 20 éves encsencsi lakos ellen. A férfi 2016. március 10-én egy encsencsi akácerdőből fát tulajdonított el. A nyírlugosi körzeti megbízottak az elkövetőt a rendőrkapitányságra előállították, és szabálysértési őrizetbe vették, az eltulajdonított fát pedig visszaadták a tulajdonosának.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában