Helyi közélet

2016.03.22. 16:56

Szépségkirálynőt öltöztet a nyíregyházi divattervező

Nyíregyháza - A nyíregyházi divattervező csipkekölteményében pózolt a bejrúti világversenyen.

Nyíregyháza - A nyíregyházi divattervező csipkekölteményében pózolt a bejrúti világversenyen.

A világ öt legszebb lánya közé választották Pető Laurát a Miss Europe World 2016 szépségversenyén. A bejrúti fináléban a görög Mikaela Fotiadis fejére került a királynői korona, az udvarhölgyei a máltai Franscesca Pepe és a moldovai Iuliia Vasileva lettek. A győri hölgy a három hetes felkészítőtábor idején Libanon számos festői helyét meglátogatta.

– Először vettem részt világversenyen, és sikeresnek tartom a szereplésem, hiszen bekerültem a Top 5 lány közé, a Miss Europe World 3th Runner cím pedig a negyedik helyet jelentette. Nekem ez csodás élmény! – jegyezte meg Pető Laura, akinek a ruháit a nyíregyházi Rabócsi Renáta tervezte és készítette.

Laura a végsőkig ragaszkodott a viseletekhez: bár a döntő előtt minden lány egy neves libanoni tervező ruháját kapta a fináléhoz, ő volt az egyetlen, aki hű maradt a sajátjához.

– Valójában meg sem néztem tüzetesebben a ruhát, annyira bíztam a „Renis sejtelmes fekete csipkekölteményben”. Egyáltalán nem bántam meg a döntésemet!

Rabócsi Renáta nem csak az alkotásaival képviseltette magát a Glamour-gáláján, ő is pezsgett a honi celebek között.

– A gála szuper volt. Mindenki nagyon kedves és közvetlen, még a legnagyobb celebek is. A szépségkirálynők voltak a legszebbek a gálán. A ruháikkal lenyűgözték a vendégeket – osztotta meg élményét a nyíregyházi divattervező.

A Glamour-díjakat az 55 ezer szavazó voksai után ítélték oda. Az év divattervezője Nubu, az év kiegészítőtervezője Rekavago, az év social media sztárja Dukai Regina, az év énekesnője Csobot Adél, az év színésznője Ónodi Eszter nyerte, az év lakberendezője Dékány Annamária, az év hőse pedig Kaufer Virág Greenpeace-aktivista lett.

KM-LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában