Helyi közélet

2016.03.05. 19:50

Tavaszváró börze a Bemben

Nyíregyháza - A börzén minden beszerezhető, amire a gyerekeknek tavasszal szükségük lehet.

Nyíregyháza - A börzén minden beszerezhető, amire a gyerekeknek tavasszal szükségük lehet.

Itt a tavasz, előkerülnek az átmeneti és tavaszi kabátok, nadrágok, cipők. Ám sokszor csak ilyenkor derül ki, hogy a gyerekek tavaly óta kinőtték ezeket, így rövid idő alatt kell megvenni a jó időben nélkülözhetetlen ruhadarabokat.

Kedvező áron

Ám még mielőtt bárki kétségbeesne, eláruljuk: közel a segítség! A Kelet-Ruhabörzén a szülők március 6-án, vasárnap a Bem József Általános Iskolában mindent beszerezhetnek, amire a gyerekeknek tavasszal szükségük lehet. Kedvező áron juthatnak hozzá egyedi és megkímélt állapotban lévő csecsemő- és gyermekholmikhoz, ahogyan a kismamák is válogathatnak átmeneti és tavaszi ruhák, lábbelik közül, és lesznek olyan árusok is, akik teljesen új ruhákkal érkeznek.

A szülők a babanevelési kellékeket – babakocsik, gyerekülések, kiságyak, hinták, biciklis ülések, babahordozók – a bolti ár töredékéért vehetik meg, és arra is lesz lehetőségük, hogy megismerjék a babakötvény előnyeit, sőt, a helyszínen akár meg is köthetik.

Lesz börze tiniknek is

Óriási lesz a választék gyerekjátékokból, mesekönyvekből, szabadidős eszközökből, így rengeteg bicikli, görkorcsolya, roller is várja új gazdáját. Amíg a szülők, nagyszülők válogatnak, a gyerekek is találnak maguknak programokat: lesz ingyenes ugrálóvár, arcfestés, a kreatív sarokban egy óvónő segítségével ötletes tavaszi dekorációk készülnek.

Ezúttal is lesz szoptatós és pelenkázós helyiség, de a büfé is a látogatók rendelkezésére áll. Minden érdeklődőt várnak, és azt sem árt már most bevésni a naptárba, hogy április elején a tiniket, középiskolásokat és a fiatal felnőtteket hívják tavaszi gardróbfrissítésre.

KM

Tudnivalók

Helyszín: Nyíregyháza, Bem József Általános Iskola, Epreskert utca 10.

Időpont: március 6., 8–13 óra között

Programok: ingyenes ugrálóvár, arcfestés, kreatív sarok

Infovonal: 06-30/ 6115- 447

Facebook: Kelet-Ruhabörze

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában