Helyi közélet

2016.03.25. 10:14

Videó: Netről rendelt drogot árult a tiszabezdédi férfi

Tiszabezdéd - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai 2016. március 24-én 13 óra körüli időben, otthonában fogtak el egy 27 éves tiszabezdédi férfit.

Tiszabezdéd - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága és a Záhonyi Rendőrkapitányság munkatársai 2016. március 24-én 13 óra körüli időben, otthonában fogtak el egy 27 éves tiszabezdédi férfit. A rendelkezésre álló adatok szerint D. György interneten keresztül rendelt kábítószert, hogy azt ismerősei körében értékesítse. A rendőrök a férfit a 928,6 gramm mennyiségű kábítószergyanús növényi származékot tartalmazó csomag, postai kézbesítését követően fogták el. A kábítószer kimutatására szolgáló gyorsteszt adatai alapján a lefoglalt növényi származék amfetamin hatóanyagot tartalmaz.



A Záhonyi Rendőrkapitányság D. György ellen bűnügyi őrizetbe vétele mellett kábítószer- kereskedelem bűntett elkövezésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást, amelynek keretében kezdeményezte előzetes letartóztatását.


Fotó: police.hu


A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai 2016. március 24-én 14 óra körüli időben elfogták H. H. 23 éves és H. E. 21 éves kisvárdai lakosokat, akik a rendelkezésre álló adatok szerint vásároltak kábító hatású anyagot D. Györgytől. A két férfi kisvárdai otthonában megtartott házkutatás alatt a rendőrök mintegy 78 gramm mennyiségű kábítószergyanús anyagot foglaltak le.



A megalapozott gyanú szerint a két fiatal rendszeresen fogyasztotta, valamint árusította is a tiltott kábító hatású szereket. A Kisvárdai Rendőrkapitányság a két kisvárdai férfit új pszichoaktív anyaggal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatta.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában