Helyi közélet

2016.03.11. 10:47

Vitt mindent a kocsmából - saját munkahelyére tört be nyíregyházi férfi

Nyíregyháza - A rendőrök akkor fogták el a gyanúsítottat, amikor az eltulajdonított pénztárgépet próbálta értékesíteni.

Nyíregyháza - A rendőrök akkor fogták el a gyanúsítottat, amikor az eltulajdonított pénztárgépet próbálta értékesíteni.

A Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Tevékenység- irányítási Központjába 2016. március 10-én 5 órakor arról érkezett bejelentés, hogy egy nyíregyházi sörözőbe ismeretlen tettes betört, elvitte a bevételt, szeszes italokat, egy televíziót és a pénztárgépet. A rendőrség adatgyűjtése során felmerült a gyanú, hogy a bűncselekményt a söröző egyik alkalmazottja követhette el, aki csupán néhány napja állt munkába.

A rendőrök néhány órán belül 11 óra 40 perckor egy pénztárgépek forgalmazásával foglalkozó üzletben elfogták a feltételezett elkövetőt. V. Tibor 30 éves nyíregyházi lakos éppen a munkahelyéről eltulajdonított pénztárgépet akarta értékesíteni, amikor elfogták. A rendőrök a férfit a Nyíregyházi Rendőrkapitányságra előállították, lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában