Helyi közélet

2016.04.30. 08:50

Elballagtak a krúdysok is

Nyíregyháza - Esővel, felhős idővel indult, virágcsokrokkal, napsütéssel zárult a ballagás a Krúdy Gyula Gimnáziumban péntek délután Nyíregyházán.

Nyíregyháza - Esővel, felhős idővel indult, virágcsokrokkal, napsütéssel zárult a ballagás a Krúdy Gyula Gimnáziumban péntek délután Nyíregyházán.

Szinte hajszálpontosan sikerült jól időzíteni a ballagás időpontját a nyíregyházi Krúdy gimnáziumban, így a szabadban tarthatták meg a végzősök életében meghatározó eseményt. Az utolsó kicsengetést követően a negyedikes osztályok ABC sorrendben esernyők védelmében járták végig utoljára az intézményt, majd felsorakoztak egymás mellett, miközben a rokonok, szülők izgatottan keresték, hogy honnan lehet jobban látni, a hol mosolygó, hol kicsit zavarban lévő ifjakat.

Kattintson a képre a galériáért!

Az igazgató úr emlékezett méltó szavakkal az elmúlt esztendőről, és a tanulmányaikban sikeres diákok külön elismeréseket vehettek át. A végzősök nevében Zilahi Eszter 4.D. osztályos tanuló búcsúzott, miközben az utolsó esőcseppek is elapadtak, majd a ballagók, a harmadikosoktól vették át a tarisznyát. Az iskola zászlaját ezen túl ők hordozzák, és az esemény utolsó hangjaival egy időben a rokonok, barátok, szülők nyújtották át a ballagóknak a virágcsokrokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában