Helyi közélet

2016.04.12. 16:42

Próbáld ki magad a szakmák éjszakáján!

Nyíregyháza - Sokféle éjszaka van: múzeumok, kutatók éjszakája, április 15-én pedig „beköszönt” a szakmák éjszakája, amikor bárki betekinthet a műhelytitkokba, és bárki bármit kipróbálhat, amire eddig máshol nem nyílt lehetősége!

Nyíregyháza - Sokféle éjszaka van: múzeumok, kutatók éjszakája, április 15-én pedig „beköszönt” a szakmák éjszakája, amikor bárki betekinthet a műhelytitkokba, és bárki bármit kipróbálhat, amire eddig máshol nem nyílt lehetősége! A szakmák éjszakája szegedi regionális programként indult, de országos akcióra nőtte ki magát, 120 település iskolája csatlakozott a kezdeményezéshez.

– Pénteken a Nyíregyházi Szakképzési Centrum 10 tagintézménye is megnyitja kapuit, 193 program közül lehet választani 18 és 22 óra között Nyíregyházán, Tiszavasváriban és Tiszalökön – ismertette a részleteket Gurbánné Papp Mária, az NYSZC főigazgatója.

Elmondta: a szakmák éjszakája tanulságos és szórakoztató programot kínál a diákoknak és felnőtteknek egyaránt. A nyitó rendezvényt 17.45 órakor tartják a Bánki Donát középiskolában, a programok itt és a másik 9 intézményben is 18 órakor kezdődnek.

KM-PI

A részletes program elolvasható a Kelet-Magyarország április 13-i számában és a kelet.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában