Helyi közélet

2016.05.01. 08:58

Az édesanyákat köszöntötték a Mocorgó Gyerekházban

Nyírmada - Minden évben van egy kedves nap, amiről sohasem feledkezhetünk meg. Május első vasárnapján az édesanyákat ünnepeljük. Az anyák napja világszerte megünnepelt nap, amelyen az anyaságról emlékezünk meg.

Nyírmada - Minden évben van egy kedves nap, amiről sohasem feledkezhetünk meg. Május első vasárnapján az édesanyákat ünnepeljük. Az anyák napja világszerte megünnepelt nap, amelyen az anyaságról emlékezünk meg. A gyermekek és a felnőttek szívében az édesanya különleges helyet foglal el. Amikor egy nő édesanyává válik, örökre megváltozik az élete. Szeretete és az ezzel járó aggodalma soha nem szűnik meg. Édesanyának lenni a legkomolyabb hivatás a világon. Ebből a munkakörből nem lehet szabadságra menni. Az anyákban nagyon sok erő rejlik.

Nagyon megható délelőttöt töltöttünk együtt a gyerekházunkban, ahol az általános iskola 3.b osztályos tanulói verssel és énekkel kedveskedtek a gyerekházas anyukáknak. Majd a gyerekházas gyerekek saját készítésű ajándékkal kedveskedtek az édesanyáknak. A közös tízórai után az anyukákkal Kovács Kati legszebb számát „ Úgy szeretném meghálálni” énekeltünk el karaokéban. A délelőtti ünnepség mindenki szemébe örömkönnyeket csalt. Az anyai szeretetet, gondoskodást, áldozatos munkájukat nem lehet elégszer meghálálni, megköszönni.

- Buza Andrea gyerekház vezető Nyírmada -

Donászy Magda: Anyák napján

Tavaszodik, kis kertemben

kinyílik a tulipán.

Ragyognak a harmatcseppek

anyák napja hajnalán.

Kinyílott a bazsarózsa,

kék nefelejcs, tulipán,

neked adom anyák napján,

édes-kedves anyukám.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában