Helyi közélet

2016.05.30. 10:38

„Közlekedik a család” megyei döntője Nyíregyházán

Nyíregyháza - A vetélkedő két napja alatt 39 család regisztrált és mérte össze felkészültségét a különböző versenyszámokban.

Nyíregyháza - A vetélkedő két napja alatt 39 család regisztrált és mérte össze felkészültségét a különböző versenyszámokban.

A Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága 2016. május 28-29-én Nyíregyházán, a Nyír- Pláza bevásárlóközpont parkolójában rendezte meg az Országos Rendőr- főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága által meghirdetett „Közlekedik a család” vetélkedősorozat megyei elődöntőjét. A verseny célja, hogy az állampolgárok figyelmét minél szélesebb körben felhívjuk a körültekintő, megfontolt közlekedésre.

A vetélkedő két napja alatt összesen 39 család regisztrált és mérte össze felkészültségét a különböző versenyszámokban. Sokan versenyen kívül is jelentkeztek egy-egy feladatszám kipróbálására. A megmérettetésen a harmadik helyezést a Németh család érte el, második helyezett a Tomori család lett. Legeredményesebben a nyíregyházi Bartha család szerepelt, akik a 2016. június 18-án és 19-én Budapesten az országos döntőn képviselhetik megyénket.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában