Helyi közélet

2016.05.07. 18:38

Mátészalkán virágokat ültetnek a kátyúkba

Mátészalka - Érdekes módját találták Mátészalkán, hogy felhívják a figyelmet az úthibákra. Körülbelül egy hónapja levelet küldtek a város jegyzőjének három mátészalkai problémákról. Azt is írták, ha 30 napon belül nem lesz válasz és intézkedés, virágokat ültetnek a kátyúkba - írja a <a href="http://mateszalkaleaks.blog.hu/2016/05/07/ha_nem_erkezik_valasz_viragokat_ultetunk_a_katyukba" target="_blank">Mátészalkaleaks</a>.

Mátészalka - Érdekes módját találták Mátészalkán, hogy felhívják a figyelmet az úthibákra. Körülbelül egy hónapja levelet küldtek a város jegyzőjének három mátészalkai problémákról. Azt is írták, ha 30 napon belül nem lesz válasz és intézkedés, virágokat ültetnek a kátyúkba - írja a Mátészalkaleaks.

A válaszadásra szánt 30 napos határidő hamarosan letelik. Milyen komoly balesetnek kell történnie ahhoz, hogy elhárítsák az úthibát? - teszi fel a kérdést a mateszalkaleaks.blog.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában