Helyi közélet

2016.05.24. 15:43

Programfolyamban lubickolhatunk a parkfürdőben

Nyíregyháza - Gyermeknapon ugorhatunk fejest az Aquarius Élményfürdő nyári programfolyamába. A megszokott mederben megújult, frissített tartalommal hömpölyögnek a történések, amikben minden korosztály tagjai kedvükre lubickolhatnak.

Nyíregyháza - Gyermeknapon ugorhatunk fejest az Aquarius Élményfürdő nyári programfolyamába. A megszokott mederben megújult, frissített tartalommal hömpölyögnek a történések, amikben minden korosztály tagjai kedvükre lubickolhatnak.

– Kivételesen az idén vasárnap nyitunk, hiszen erre a gyermeknap tökéletes apropót kínál – jelentette be habozás nélkül dr. Podlovits Roland, a Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. vezérigazgatója.

– Május 29-én minden 10 éven aluli vendégünket ingyen engedjük be, viszont mindenképpen hozzanak magukkal lakcímkártyát! Aznap lesz például búvárkodás, arcfestés, a felnőtteknek pedig egészségügyi szűréseket, szaktanácsadást, aquazumbát ajánlunk. Jelenleg a strand 98 százalékos készültségi szinten van, szó szerint az utolsó simításokat végezzük. Gyönyörű a pázsit, most mutatkozik be az új locsolóhálózatunk. A nyitással elkezdődik a Csobbanjon egymillióért! akciónk, amely szeptember 4-ig tart. A belépőhöz nyereménykártya jár, és a kitöltői, beküldői között nettó 1 millió forintot sorsolunk ki szeptember 5-én.

Ne szaladjunk előre ennyit az időben, hiszen már a kertek alatt van a labdarúgó Európa-bajnokság.

– Népszerű volt a vb-kivetítőnk, most viszont a magyar válogatottnak is szurkolhatunk. Az élményfürdő melletti parkban, csodálatos környezetben 28 négyzetméteres kivetítőn lehet követni az Eb meccseit.

Dr. Podlovits Roland beszámolt arról is, hogy május 30-tól június 17-ig azok az óvodai és iskolai csoportok, amelyek előzetesen regisztrálnak, fejenként ezer forintért élvezhetik az élményfürdő vendégszeretetét. Az idén a tervek szerint június 11-én kezdődik az éjszakai fürdőzés szerdánként és péntekenként. A tematikus nagyrendezvények közül a SóstóFesztet, az országos strandfocifesztivált, az amatőr főzőversenyt, a sárkányhajó fesztivált és a Sóstó SerFesztet említette a vezérigazgató. Megerősítette, hogy a tófürdő már most megnyithatna, de várják a kedvező vízhőfokot. Június 11-én tárhatják ki a kapukat – a megszokott jegyárakkal.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában