Helyi közélet

2016.05.16. 18:03

Tánc - Aranyérmes a RE-flex!

Nyíregyháza, Budapest - A XXV. Jubileumi Országos Gyermek Táncművészeti Fesztiválon versenyzett a hétvégén a RE-flex Moderntánc Stúdió.

Nyíregyháza, Budapest - A XXV. Jubileumi Országos Gyermek Táncművészeti Fesztiválon versenyzett a hétvégén a RE-flex Moderntánc Stúdió.

Rácz Erika Nívó díjas moderntánc pedagógus három csoporttal, összesen 30 növendékkel utazott Budapestre. A Táncpedagógusok Országos Szövetsége által szervezett fesztivál a legrangosabb - nívósabb verseny, melyen az ország legelismertebb "amatőr" kortárs - moderntánc és balettiskolái vesznek részt. A RE-flex Kinder most is hozta a formáját, hisz a tavalyihoz hasonlóan idén is országos I. helyezést ért el - modern kategóriában.

Bocskai Liza, Helli Hanna, Kírják Luca, Kopacz Liliána, Magyar Maja, Orosz Lilla, Pálfi Zsófi, Schmidt Boglárka, Seres Anna és Tóth Szaffi az I.helyezés mellé, jazz kategóriában kettő III. helyezést is bezsebelt. Az utánpótlás csoportok - a RE-flex Mini és a RE-flex Pici - egy-egy III. helyezést értek el.

A növendékekre még sok munka vár, hisz fellépnek a város rendezvényein, két hét múlva Eperjesre utaznak, ahol egy órás műsort adnak, júniusban pedig évzáró gálájukat tartják a Móricz Zsigmond Színházban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában