Helyi közélet

2016.06.12. 10:39

A nyíregyházi vasútállomáson akciózott egy 15 éves táskatolvaj - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyíregyháza, Tiszadob, Vásárosnamény, Barabás - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. június 11-én történt rendőrségi eseményeiből.

Nyíregyháza, Tiszadob, Vásárosnamény, Barabás - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. június 11-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett megalapozott gyanújával folytat büntetőeljárást egy 15 éves tiszadobi lakos ellen. A gyanúsított 2016. június 8-án 18 óra 30 perckor a nyíregyházi vasútállomás aluljárójában kikapta egy 74 éves nő kezéből a táskáját és a benne lévő értékekkel együtt elmenekült a helyszínről.

A nyomozóknak a széleskörű adatgyűjtés eredményeként hamarosan sikerült azonosítaniuk a feltételezett tettest, akinek a körözését elrendelték. A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalt 2016. június 11-én a megyeszékhelyen elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. A Nyíregyházi Rendőrkapitányság a 15 éves fiút őrizetbe vette és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 45 éves barabási lakos ellen. A férfi 2016. májusában és június elején Barabás külterületén lévő szántóföldekről akkumulátorokat lopott el, amelyek a telkeket körülhatároló villanypásztorokat működtették. A rendőrök a férfit 2016. június 11-én elfogták és őrizetbe vették.

-Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában