Helyi közélet

2016.06.29. 11:27

Jobbik-sajtótájékoztató: A demecseri választók békét, együttműködést, fejlődést szeretnének

Demecser - Öt jelölt száll ringbe a polgármesteri székért július 31-én a demecseri időközi választáson, a Jobbik színeiben a 37 éves, helybéli fémipari dolgozó, Balogh Róbert indul – jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján dr. Gyüre Csaba, a párt országgyűlési képviselője.

Demecser - Öt jelölt száll ringbe a polgármesteri székért július 31-én a demecseri időközi választáson, a Jobbik színeiben a 37 éves, helybéli fémipari dolgozó, Balogh Róbert indul – jelentette be szerdai sajtótájékoztatóján dr. Gyüre Csaba, a párt országgyűlési képviselője. A honatya emlékeztetett: a 4200 lelkes kisvárosban az idén májusban oszlatta fel magát a képviselő-testület, ezért kell újra urnák elé járulniuk a demecserieknek. – A lakosok békét, együttműködést, előrehaladást, fejlődést szeretnének látni, ezért fog küzdeni településvezetőként a Jobbik jelöltje, Balogh Róbert.

– Rendet és tisztességet akarok teremteni, átvenni, továbbvinni az előző városvezetés jó gyakorlatait, és süllyesztőbe dobni a rosszakat. Nekem minden demecseri fontos, pártszimpátiától függetlenül. Meg kell erősíteni a városban a közmunkaprogramot, és önfenntartó településsé kell válnunk. Mindezt torzsalkodás helyett közös erőfeszítéssel, Demecser szebb jövőjéért – fogalmazott Balogh Róbert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában