Helyi közélet

2016.06.27. 11:01

Körözöttek kerültek rendőrkézre a hétvégén Szabolcsban

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A megyében a hétvégén összesen hét körözött személyt fogtak el a rendőrök.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A megyében a hétvégén összesen hét körözött személyt fogtak el a rendőrök.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrsének munkatársai 2016. június 24-én Kemecsén elfogtak egy 56 éves nyíregyházi lakost, aki ellen a Győri Rendőrkapitányság magánokirat-hamisítás vétség elkövetése miatt körözést adott ki. Az egyenruhások a nőt a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2016. június 24-én egy megyeszékhelyi telephelyen igazoltatták Sz. Szilárd 48 éves nyírteleki lakost. A férfit a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja körözte, ezért a rendőrök elfogták, majd büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

Eltűnés miatt körözött 14 éves lányt igazoltattak a Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrsének járőrei 2016. június 24-én Mátészalkán. A rendőrök meghallgatását követően a fiatalt a helyi gyermekvédelmi intézetbe szállították.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság járőrei 2016. június 24-én Mátészalkán elfogták O. Géza 21 éves helyi lakost, aki ellen a Nyíregyházi Törvényszék elfogatóparancsot bocsátott ki. A rendőrök a férfit elfogták, majd felvették a kapcsolatot a körözést elrendelő hatósággal.

Fogolyszökés miatt körözött 27 éves férfit fogtak el Mátészalkán a városi rendőrkapitányság járőrei 2016. június 25-én. A hírről bővebben itt olvashatnak.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság járőrei 2016. június 25-én Tunyogmatolcson igazoltattak egy 14 éves cégénydányádi lányt. Az adatok ellenőrzésekor kiderült, hogy a fiatalt eltűnés miatt keresik, ezért meghallgatták, majd visszavitték abba a gyermekotthonokba, ahonnan korábban engedély nélkül távozott.

Bírósági elfogatóparancs alapján a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság vett őrizetbe egy 34 éves ukrán állampolgárt. A férfit 2016. június 25-én fogták el, amikor a beregsurányi határátkelőhelyen akart az országba lépni.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában