Helyi közélet

2016.06.30. 14:54

Videó: Néztük a kemecsei UFO videót, de nem láttuk a lényeget - Gigantikus anyahajó bujkált a felhőben?

Kemecse - Legalábbis a <a href="http://napiufo.hu/2016/06/28/hatalmas-ufo-anyahajo-rejtozott-egy-viharfelhoben-kecskemet-felett/" target="_blank">napiufo.hu</a> szerint ez nagyon is elképzelhető. A napokban publikáltuk azt a Kemecsén készült videót, amin az volt látható, hogy valami különös dolog kirepül a monstruózus viharfelhőből. A legtöbben egyébként madárnak gondolták. De úgy tűnik, becsapott a szemünk, mert nem is a lényeget néztük.

Kemecse - Legalábbis a napiufo.hu szerint ez nagyon is elképzelhető. A napokban publikáltuk azt a Kemecsén készült videót, amin az volt látható, hogy valami különös dolog kirepül a monstruózus viharfelhőből. A legtöbben egyébként madárnak gondolták. De úgy tűnik, becsapott a szemünk, mert nem is a lényeget néztük.

A kis, kirepülő tárgy semmi ahhoz a Függetlenség napjából szabadult gigantikus anyahajóhoz képest, amit felfedeztek a videón.

Íme az eredeti videó:

A napiufo szerint könnyen elképzelhető, hogy a viharfelhő nem csupán időjárási jelenség volt, hanem egy UFO-anyahajó által gerjesztett álcafelhő.

Ők egyébként a 0:22-kor kirepülő "fénygömb" és az anyahajó mellett egy másik, sötét tárgyat is felfedeztek, ami 0:16-kor tűnik fel a felvételen.

Szóval úgy tűnik, ez a kemecsei videó telis-teli van megmagyarázhatatlan dolgokkal.

Forrás: napiufo.hu


Kemecse - Egy szokványos nap volt egy szokványos viharral. A haverommal és az öcsémmel felvettük, milyen látványos a vihar, azonban pár napra rá anyum visszanézte a telefonon a videót és az első 30 másodpercben észrevett valami érdekeset - írja a videó feltöltője. - Az hittük, hogy a telefonnak van baja, de gépen is ugyan az a jelenség volt látható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában