Helyi közélet

2016.06.25. 09:04

Villanyóra szekrény gyulladt ki Nyíregyházán - Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. június 24-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. június 24-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Elektromos zárlat miatt keletkezett tűz péntek délután egy kétszintes bolt pincéjében Vásárosnaményban, a Szabadság téren. A helyi önkormányzati, a mátészalkai és a kisvárdai hivatásos tűzoltók az elektromos hálózatról az épületet leválasztották, az emeletről a sűrű füst miatt egy embert dugólétra és légzőkészülék segítségével kimentettek, az épületet átvizsgálták, lánggal való égést már nem tapasztaltak, a füsttel telítődött épületrészeket átszellőztették.

Egy lakóház villanyóra szekrénye gyulladt ki péntek délután Nyíregyházán, a Szíjgyártó utca egyik lakóházánál. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy porral oltó készülékkel a tüzet eloltották, az épületet átvizsgálták, személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában