Helyi közélet

2016.07.25. 09:39

A rekord után csülkös falatok Dombrádon

Dombrád - Hetedik alkalommal állítottak fel rekordot a település vállalkozó kedvű lakói.

Dombrád - Hetedik alkalommal állítottak fel rekordot a település vállalkozó kedvű lakói.

A hagyományokhoz híven – immár tizedik alkalommal – az idén is megrendezte a Csülkös Napot az elmúlt szombaton a dombrádi önkormányzat.

A városnapot megelőző délután tartottak meg egy másik, ma már ugyancsak hagyománynak számító eseményt: a város történetében hetedszer állítottak fel rekordot a település vállalkozó kedvű lakói.

Ezúttal a város dalának a legnagyobb létszámban, a település címerének alakzatában eléneklésének rekordját állította fel Dombrád városa.

Szép számmal neveztek

A szombati Csülkös Napon a megszokott programok várták az érdeklődőket: volt kispályás labdarúgó-bajnokság és főzőverseny, mindkettőre szép számmal neveztek be csapatok.

A megszokott kulturális műsor után a fergeteges hangulatról Vastag Csaba és Bunyós Pityu gondoskodott, majd este élő koncertet adott a legendás Apostol együttes. Valamennyi fellépő műsorát vastapssal köszönte meg a hálás közönség. A rendezvényt tűzijáték zárta az ifjak és idősebbek nagy örömére.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában