Helyi közélet

2016.07.04. 10:20

A részeg férfi azt képzelte, összeverték Ajakon - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. július 3-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. július 3-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság munkatársai 2016. július 3-án Tiszavasváriban elfogták V. Tiborné 50 éves helyi lakost. A nő ellen a Nyíregyházi Törvényszék elfogatóparancsot adott ki, mert a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg. A rendőrök az asszonyt őrizetbe vették.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság valótlan bejelentés szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 27 éves ajaki lakos ellen. A férfi 2016. július 3-án 15 óra 07 perckor azzal hívta fel a központi segélyhívót, hogy Ajak belterületén megtámadták. A járőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy a férfit senki nem bántalmazta. Kiderült, hogy a bejelentés előtt szeszesitalt fogyasztott és azért próbálta meg félrevezetni a rendőröket. A szabálysértőt őrizetbe vették.

Ilyen esetekben a hatóság a valótlan bejelentés miatt indított intézkedések és az eljárás költségeit is a bejelentőre terhelheti.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában