Helyi közélet

2016.07.19. 18:05

Bogáton bulizik a Hooligans

Nyírbogát - Minden generációnak fergeteges szórakozást ígér pénteken és szombaton a Bogáti Forgatag.

Nyírbogát - Minden generációnak fergeteges szórakozást ígér pénteken és szombaton a Bogáti Forgatag.

A Bogáti Forgatag a Nyírbogáton élők és a környékbeli lakosok számára az év legszórakoztatóbb, legszínesebb ingyenes rendezvénye.

A kétnapos programcsokrot összeállító önkormányzat az idén is gondoskodott arról, hogy a legkisebbektől a legnagyobbakig minden érdeklődő megtalálja a neki tetsző műsort, sőt, generációk mulathassanak együtt önfeledten július 22-én és 23-án a községháza parkjában.

Kulturális kavalkád

Pénteken 16 órától a Gombóc együttes interaktív zenés gyermekműsorral lép színpadra, amit különleges kiállítás követ a tájházban: Kozma Péter kormánymegbízott régi magyar bibliagyűjteményét mutatja be. 18 órakor a Bogáthy család és Vántus István emlékének adózva koszorúzást tartanak a temetőben. Ezután késő estig már a zenéé lesz a főszerep: a szabadtéri színpadot Péter Sramek, a Rising Star döntőse, a Children Of Distance, végül a Mocsár–Olasz mulatós duó veszi birtokba.

Szombaton 13 órától közös ebéddel, a helyi óvodások, iskolások és nyugdíjasok elő­adásaival folytatódik a Bogáti Forgatag. Kovács Viktória, aki a napokban a balsai komp­avató ünnepségen csillogtatta meg énektudását, ezúttal zenés gyermekműsorral érkezik a kicsikhez, Mohácsi Brigi pedig mulatós zenékkel szórakoztatja majd a szülőket, nagyszülőket.

Tombola és tombolás

A szervezők – a hagyományoknak megfelelően – szombaton 18 órától ünnepi műsorral, díjátadóval, 23 órától pedig tűzijátékkal emelik a forgatag fényét.

És akkor még nem szóltunk a háromszoros duplaplatina- és aranylemezes előadó, Péter Szabó Szilvia fél hatkor kezdődő fellépéséről, illetve a Hooligans együttes 21 órakor „robbanó” élőkoncert­jéről.

KM


Július 22., péntek

18.45 óra: Péter Sramek (Rising Star)

20 óra: Children Of Distance

21.45 óra: Mocsár Zsolt és Olasz György

Július 23., szombat

15.15 óra: Buborék buli (gyerekműsor)

18 óra: Ünnepi műsor, díjak átadása

21 óra: Hooligans-élőkoncert


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában