Helyi közélet

2016.07.14. 08:54

Faágakat szakított le a szél Nyíregyházán és Kisvárdán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. július 13-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. július 13-án történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Százötven négyzetméteren égett a száraz fű szerdán délelőtt Nyíregyházán, a Debreceni úton. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Tiszabercelen, az esti órákban gyulladt ki az aljnövényzet a Petőfi utcában, míg Tiszavasvári és Tiszadob között a csatornaparton adott hasonló feladat munkát a tűzoltóknak. Személyi sérülés nem történt.

Lehasadt faágak eltávolításához kérték a tűzoltók segítségét szerdán Kisvárdán, a Serház utcában, valamint Búj és Ibrány közötti útszakaszon több helyen is, ahol a gyalogos és a közúti forgalmat is akadályozták a leszakadt ágak. A kisvárdai hivatásos és az ibrányi önkormányzati tűzoltók számolták fel a forgalmi akadályokat.

Az esti órákban, Nyíregyházán, a Szent István utcán, a kórház területén egy nagyméretű fa ága egy melléképületre szakadt, a benne tárolt gázpalackok nem sérültek meg, valamint a leszakadt ág akadályozta a szabad beteg utat. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével számolták fel a közúti akadályt. Személyi sérülés nem történt.

Egy tizenhat négyzetméteres melléképület tetőszerkezete égett teljes terjedelmében és a benne tárolt berendezési tárgyak szerda délután Nyíregyházán, a Fillér utcában. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt, a tűz keletkezésének okát és körülményeit vizsgálják.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Nyíregyháza – Egy vakolatlan melléképület lobbant lángra, szerdán délután Nyíregyházán, a Fillér utcában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában