Helyi közélet

2016.07.14. 12:39

Fidesz-sajtótájékoztató: Öt hónappal előbb készült el Újfehértót és Nagykállót összekötő út

Nyíregyháza - Bár az ellenzéki pártok kétségbe vonták, hogy megvalósul az ígéret, örömmel jelentjük: július 5-én megtörtént a 4912-es számú, Újfehértót Nagykállóval összekötő út műszaki átadás-átvétele – kezdte a Fidesz csütörtöki sajtótájékoztatóját dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő.

Nyíregyháza - Bár az ellenzéki pártok kétségbe vonták, hogy megvalósul az ígéret, örömmel jelentjük: július 5-én megtörtént a 4912-es számú, Újfehértót Nagykállóval összekötő út műszaki átadás-átvétele – kezdte a Fidesz csütörtöki sajtótájékoztatóját dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő. - A felújítás nagyon is időszerű volt: a kátyús, balesetveszélyes út sokszor károsította a járműveket – vette át a szót Béres Levente, az újfehértói képviselő-testület tagja. - Az első, 6,3 kilométeres, 825 millió forintból megvalósult szakaszt már tavaly átadták a forgalomnak, most pedig az Újfehértó határától a nagykállói sportcsarnokig tartó 13,2 kilométer is elkészült 1 milliárd 140 milliós költséggel. Ahol kellett, megerősítették az alapot, buszmegállókat alakítottak ki, és az új optikai eszközökkel az éjszakai vezetés is biztonságosabb lett - ráadásul mindez öt hónappal a határidő előtt valósult meg. - Köszönet illeti az útépítőket a kiváló munkáért, a közútkezelőt a lebonyolításért, a honpolgárokat pedig a türelemért – tette hozzá Simon Miklós.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában