Helyi közélet

2016.07.13. 08:12

Gáz szivárgott Nyíregyházán – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. július 12-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. július 12-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Ötszáz négyzetméteren égett a száraz aljnövényzet kedden délelőtt Tiszavasváriban, a Széles és az Erdő utcák kereszteződésében. A helyi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Száz méter hosszan égett összehordott fa gyökérzet kedden délelőtt Panyola és Olcsvaapáti között egy erdős terület mellett. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók több vízsugárral akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Lakossági gázcsonkot sértett meg és szivárgott a gáz kedden délelőtt Nyíregyházán, a Bogyó utca egyik ház kertjében. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a sérült vezetéket elszorították és biztosították a helyszínt a szolgáltató kiérkezéséig. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Menet közben gyulladt ki egy személygépkocsi kedden délelőtt Dombrádon, a Szabadság téren. A járművezető éppen a rendőrőrs épülete előtt haladt el, amikor váratlanul először füstölni kezdett, majd kigyulladt a gépkocsi műszerfala. A vezető megállt és kiszállt az autóból. A dombrádi rendőrőrs parancsnoka egy járókelővel közösen hamar megfékezték a lángokat. A tűzeset során személyi sérülés nem történt. A kisvárdai hivatásos tűzoltók az utómunkálatokat és az adatfelvételezést végezték el.

Négy darab platánfa ága is lehasadt kedden délután Kisvárdán, a Zrínyi téren, ahol a gyalogos forgalmat akadályozta. A város hivatásos tűzoltói gépezetes tolólétra és motoros láncfűrész segítségével számolták fel a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Dombrád – Kigyulladt egy személygépkocsi 2016. július 12-én 9 órakor Dombrádon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában