Helyi közélet

2016.07.27. 09:22

Körözött csalót csíptek Fehérgyarmaton - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. július 26-án történt rendőrségi eseményeiből.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. július 26-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság járőrei 2016. július 26-án Fehérgyarmaton elfogták Ny. Sándor 26 éves helyi lakost. A férfi ellen a Szolnoki Járásbíróság csalás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrsének járőrei 2016. július 26-án Nyírbogdányban igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő férfit. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a 23 éves kemecsei sofőrt a vezetéstől eltiltották. Az egyenruhások a férfit a rendőrőrsre előállították és járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

Ugyanezen a napon járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt vettek őrizetbe a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai egy 41 éves helyi férfit, aki a megyeszékhelyen érvényes vezetői engedély nélkül közlekedett.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában