Helyi közélet

2016.07.15. 11:34

MSZP-sajtótájékoztató: Ne a hóbortjaira és a haverokra költse a pénzt a kormány!

Nyíregyháza - "Van pénz mindenre, csak arra nem, amire kellene!" címmel tartott sajtótájékoztatót pénteken Halmi József.

Nyíregyháza - "Van pénz mindenre, csak arra nem, amire kellene!" címmel tartott sajtótájékoztatót pénteken Halmi József. - A demokráciában az emberek a fontosak, míg a diktatúrában a hatalmon lévők körül forog minden – fogalmazott a szocialisták megyei alelnöke. - Magyarországon az utóbbit építi a Fidesz-KDNP-szövetség. Felháborítónak tartjuk, hogy az elmúlt hat évben ellopták a magánnyugdíj-pénztári megtakarításokat, csökkentették a szociális juttatásokat, megyénket pedig mindez különösen sújtja, hiszen itt sok a munkanélküli, a kis- és rokkantnyugdíjas. Vállalkozóbarát kormány ígértek, ehelyett az utolsó bőrt is lehúzzák róluk, ellehetetlenítik az önkormányzatokat, nevetséges mértékben emelik a nyugdíjakat. Nincs pénz egészségügyre, oktatásra, de milliárdok jutnak a felcsúti sportcsarnokra, kisvasútra, az MNB-alapítványokra, és minden másra, ami az érdekszférájukhoz köthető. Felszólítjuk a kormányt, hogy ne a hóbortjaikra és a haverokra költsék a pénzt, hanem a lakosság érdekeit képviseljék!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában