Helyi közélet

2016.07.13. 12:19

Találkozott hamis élelmiszerrel?

Nyíregyháza - – <em>Amikor húsvétkor elkezdődik a sonkadömping, számíthatunk rá, hogy nem mind jó minőségű. Az olcsó élelmiszer gyanús!</em> – mondta Nemes Csilla.

Nyíregyháza - – Amikor húsvétkor elkezdődik a sonkadömping, számíthatunk rá, hogy nem mind jó minőségű. Az olcsó élelmiszer gyanús! – mondta Nemes Csilla.

Kardos Lászlóné az évek során kitapasztalta, hol érdemes vásárolni, ezért nem éri meglepetés. – A piacon szoktam élelmiszert venni, a megbízható ismerősöket keresem – árulta el, hogyan szűri ki a hamisítványokat.

Boros Ferencné bízik a nagyáruházak kínálatában. – A nagyobb láncok üzleteiben még soha nem találkoztam hamisítvánnyal, bár előfordul, hogy a „magyar” terméknek csak a csomagolása hazai – válaszolta.

Lakos Tiborné alaposan megnézi, mit vesz le a polcról, ugyanis előfordult, hogy megjárta. – Hamisítvánnyal még nem találkoztam, de olyannal már igen, hogy átírták a lejárati dátumot – mondta.

Hasonló tapasztalatai vannak Dóka Jánosnak is. – Nem egyszer találkoztam már lejárt szavatosságú húskészítménnyel. Az áruházak helyett inkább a piacra járok bevásárolni, az ottani termékek nem csak megbízhatóbbak, olcsóbbak is.

Orosz Kata még nem találkozott hamisítvánnyal. – Nem vagyok otthon a konyhában, de ha arra kerül a sor, jól megnézem, mit vásárolok.

- KM-HP -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában