Helyi közélet

2016.07.02. 19:32

Véleményt mondtak, színházbérletet nyertek

Nyíregyháza - A Móricz Zsigmond Színház egész évad alatt lehetőséget nyújtott a színházrajongóknak arra, hogy egy kérdőív segítségével online vagy személyesen elmondják véleményüket az előadásokról, a repertoárról, kedvenc színészeikről.

Nyíregyháza - A Móricz Zsigmond Színház egész évad alatt lehetőséget nyújtott a színházrajongóknak arra, hogy egy kérdőív segítségével online vagy személyesen elmondják véleményüket az előadásokról, a repertoárról, kedvenc színészeikről. Több mint hatszázan válaszoltak a kérdésekre, a teátrum pedig azzal köszönte meg a segítségüket, hogy két darab páros bérletet sorsolt ki a kérdőívet kitöltők között. A nyíregyházi Garamvölgyiné Kiss Veronika és a szintén a megyeszékhelyen élő Rotter Gábor pénteken Kirják Róberttől vették át a 2016/17-es évadra szóló bérletet, aminek természetesen nagyon örültek.

Az ügyvezető igazgató elmondta: fontos számukra a nézők visszajelzése, a kérdésekre adott válaszokból pedig egyértelműen látszik, hogy mennyire színes volt a teátrum júniusban befejeződött évada.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában