Helyi közélet

2016.08.23. 15:15

Átadták a Szabolcs Takarék megújult nagyecsedi fiókját

A Szabolcs Takarékszövetkezet nagyecsedi fiókjának felújítását ünnepelték a résztvevők kedden.

A Szabolcs Takarékszövetkezet nagyecsedi fiókjának felújítását ünnepelték a résztvevők kedden.

A jelenlévők Kovács Lajos Nagyecsed város polgármesterének köszöntője, Forró Attila a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. értékesítési igazgatójának üdvözlő gondolatai valamint Bede József a Szabolcs Takarékszövetkezet elnök-igazgatójának ünnepi beszédét követően a Takarékszövetkezet folyamatos megújulásának jelentős bizonyítékát „vették birtokukba”.  A technikai, fizikai felújításon, valamint akadálymentesítésen túl a szolgáltatási színvonalát emeli a jövőben az ügyféltanácsadói iroda létesítése is. Utóbbival a megszokott személyre szabott szolgáltatásokon túl lakás-előtakarékossági, befektetési, biztosítási termékek értékesítésére, továbbá értékpapírműveletekre is lehetősége nyílik a megye hitelintézetének választott Takarék meglévő és leendő ügyfeleinek.

A nagyecsedi beruhásással végéhez ért az a folyamat, mely keretében több, a régióban található Szabolcs Takarék fiók került teljes felújításra a mai kor pénzügyi szolgáltatási színvonalának eleget téve. Ópályi, Nyírcsaholy valamint Mérk után a térség meghatározó településén, Nagyecseden is modern, ügyfélbarát körülmények között intézhetik pénzügyeiket a helyiek és a környékbeliek egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában