Helyi közélet

2016.08.05. 12:49

Börze az arénában

Nyíregyháza - Óvoda- és iskolakezdő ruhabörzén jóval a bolti ár alatt lehet beszerezni az őszi holmikat.

Nyíregyháza - Óvoda- és iskolakezdő ruhabörzén jóval a bolti ár alatt lehet beszerezni az őszi holmikat.

Telt házzal és bőséges kínálattal várja a vásárlókat augusztus 14-én, vasárnap az őszi óvoda- és iskolakezdő baba- és gyerekruhabörze. A helyszín a felújított Continental Aréna (volt BUSZACSA), ahol kényelmesebben elférnek az árusok és a vásárlók is.

Bár még tombol a nyár, és a gyerekek élvezik a szünidőt, észre sem vesszük, és újra kinyílnak az óvodák, iskolák kapui. A gyerkőcök többsége rengeteget nő a nyári szünet alatt, szükségük van új ruhákra, cipőkre, ám a tanévkezdet egyébként is megterheli a családok pénztárcáját.

Könyvek, babák, kisautók

A börze szervezői abban szeretnének segíteni a szülőknek, hogy időben, kedvező áron szerezhessék be az egyedi, megkímélt állapotban lévő ruhákat, cipőket, iskolatáskákat, tolltartókat, az ovisoknak a benti cipőket, kis takarókat, ágyneműhuzatokat. Az üzletekben augusztusban már kaphatók az őszi holmik, amelyeket a börzén jóval a bolti ár alatt lehet beszerezni, de az otthoni játékkészletet is olcsón fel lehet frissíteni: könyvekből, babákból, kisautókból is nagy lesz a választék. A szervezők a gyerekek mellett a pocakos anyukákra, kismamákra is gondoltak, akik megvehetik a babakelengyét, babakocsit, kiságyat, de az autósülést, kismamaruhát is.

Amíg a szülők válogatnak, a gyerekek ingyenes programokon vehetnek részt: a kreatív sarokban óvónők irányításával alkothatnak, de arcfestés és játszósarok is várja őket. Az eseményen ezúttal is lehet babakötvényt kötni, és szívesen fogadják a kinőtt gyerekholmikat, játékokat is. Az apróságokat sem kell otthon hagyniuk a kismamáknak, hiszen szoptatós és pelenkázós helyiséget biztosítanak nekik.

A rendezvényre várnak mindenkit, mert remek a hangulat, tökéletes program a család minden tagja számára. Akik kedvet kaptak és szeretnének árusként részt venni a börzén, korlátozott számban még igényelhetnek asztalt az infovonalon.

KM

További információk

Időpont: augusztus 14., vasárnap 8–13 óra

Helyszín: Nyíregyháza, Continental Aréna (volt BUSZACSA)

Ingyenes kísérő rendezvények: kreatív sarok, arcfestés, játszóház

Infovonal: 20/339-8630

Facebook: KELET BeaBörze

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában