Helyi közélet

2016.08.10. 14:06

Ön hogyan készül a szeptemberi tanévkezdésre?

Nyíregyháza - Amíg a szülőknek anyagilag, a nemzet napszámosainak, vagyis a pedagógusoknak szellemileg jelent erőpróbát az iskolakezdés.

Nyíregyháza - Amíg a szülőknek anyagilag, a nemzet napszámosainak, vagyis a pedagógusoknak szellemileg jelent erőpróbát az iskolakezdés.

Roma Ádám informatikát, fizikát tanít Nyíregyházán. – Az idei tanévben átveszünk, tesztelünk egy új oktatási módszert. Különleges, élménydús tanórák várnak a diákokra, ám ehhez elengedhetetlen a pedagógus felkészültsége – mesélte.

Császár Csilla hit- és erkölcstant tanít a megyeszékhely több iskolájában. – Ügyesen össze kell majd fésülni az órarendeket, hogy ne legyen ütközés. Állítólag új tankönyv is érkezik majd, kíváncsi vagyok az új tudnivalókra.

Hatvaniné Urbán Lívia így válaszolt: – Augusztus elejétől már vásárolgatok ezt-azt a gyereknek, elsősorban ruhákat, a tanszereket az utolsó héten fogjuk beszerezni, élve az akciós ajánlatokkal.

Nagy Dorina ősztől hatodikos lesz. – A ruhatáram szép lassan frissül, a tollak, ceruzák, füzetek még várhatnak egy kicsit – mondta a színjeles bizonyítvánnyal büszkélkedő diáklány.

Tolnai Eszter fokozatosan készül a tanévkezdésre úgy lélekben, mint tanszervásárlás tekintetében. – Fájó szívvel fogok búcsút inteni a gondtalan vakációnak – tette hozzá.

Matejkó Tamara és édesanyja az utolsó pillanatban fog bevásárlókörútra indulni.

- KM-PI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában