Helyi közélet

2016.08.03. 07:56

Szomorú látvány Nyíregyházán: Még a közmunkások is messzire elkerülik az anyaóvó környékét

Nyíregyháza - Elanyátlanodott mára az Oltalom Szeretetszolgálat pár éve még a bajba jutott családokat segítő átmeneti otthona, ismertebb nevén a Csillag utcai anyaóvó.

Nyíregyháza - Elanyátlanodott mára az Oltalom Szeretetszolgálat pár éve még a bajba jutott családokat segítő átmeneti otthona, ismertebb nevén a Csillag utcai anyaóvó.

Még a közmunkások is messzire elkerülik a környéket, pedig most aztán volna mit takarítaniuk a járdán, ha már a kerítésen túl csak a patkányok őrzik Csipkerózsika parlagfüves álmát. De a járda közterület, mégis napok óta vastagon áll rajta a rengeteg száraz levél, ami az egykor szebb napokat látott, köz-, avagy egyházi tulajdonú (ki tudja?) ingatlan udvarán gondozatlanságukban már agonizáló vadgesztenyefákról omlik alá, szomorú látványt nyújtva az arra járóknak, a közelben lakóknak.

KM-GB

Az Oltalom Szeretetszolgálat közleménye:

Az Oltalom Szeretetszolgálat 2014 végén uniós pályázati forrásból új, korszerű épületbe költöztette a családok átmeneti otthona ellátását, amely korábban az önkormányzati tulajdonú, Csillag utcai épületben működött.

Az önkormányzati tulajdonban lévő ingatlan térítésmentes használatának ideje alatt a karbantartási, állagmegóvási feladatok az Oltalom Szeretetszolgálatot terhelték, ám 2015. március 4-én az intézmény a Csillag utcai ingatlant önkormányzati használatba visszaadta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában