Helyi közélet

2016.09.15. 13:21

"A gyors- és a személyvonatok külleme, tisztasága kritikán aluli"

Nyíregyháza - File János szerint a vonatozásnak van egy semmihez sem hasonlítható hangulata. – Régebben többet jártam a vasúttal, mostanában inkább autóbusszal vagy gépkocsival közlekedem – válaszolta a férfi.

Nyíregyháza - File János szerint a vonatozásnak van egy semmihez sem hasonlítható hangulata. – Régebben többet jártam a vasúttal, mostanában inkább autóbusszal vagy gépkocsival közlekedem – válaszolta a férfi. Fekete Szabolcsné rövidebb távon szívesen ül vonatra, egy hosszabb útra azonban inkább autóval indul el. – Mostanában ritkán használom a vasúttársaság szolgáltatásait. Egy távolabbi úti célt inkább kocsival közelítek meg, mert kényelmesebb. A magam ura vagyok, nincs csatlakozás, nincs késés. Kóti Istvánné rokonai Karcagon laknak, gyakran látogatja meg őket, teszi ezt többnyire vonattal. – Én elégedett vagyok a szerelvények színvonalával, tisztaságával – fogalmazott. Rózsáné Anett kisgyermekes anyuka, ezért mostanában nem igazán vonatozik, a gyermekáldás előtt viszont elég sokszor pattant „vasparipára” azért, hogy eljusson Apagyig. – A vasúttal szemben semmiféle ellen­érzés nincs bennem. Mikula János az InterCity-k minőségével, tisztaságával teljes mértékben elégedett, különösen hasznosnak tartja a vezeték nélküli internetelérés lehetőségét. – A gyors- és a személyvonatok külleme, tisztasága azonban kritikán aluli, volna rajtuk mit fejleszteni – tette hozzá. Kovács Istvánt legutóbb Ceglédig vitte el a „gőzös”, de mint elmondta, ha nem muszáj, inkább nem ül vonatra.

KM-TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában