Helyi közélet

2016.09.13. 12:34

Az építkezésen dolgozók véletlenül átvágták az elektromos vezetéket, ezért volt savanyú a tej az automatában

Nyíregyháza - „Savanyú tejet csapoltam az egyik nyíregyházi tejautomatából, ahol mindössze 100 forintért mérte a házi tejet a pléhboci” – <a href="/romlott-tejet-adott-a-nyiregyhazi-automata-kivancsian-varom-milyen-ize-lesz-ha-vegre-kialussza-magat/3175960" target="_blank">panaszolta egy hete Dombóvári István</a>. A gép üzemeltetőjeként fontosnak tartom tisztázni, miért fordulhatott ez elő - írja olvasónk.

Nyíregyháza - „Savanyú tejet csapoltam az egyik nyíregyházi tejautomatából, ahol mindössze 100 forintért mérte a házi tejet a pléhboci” – panaszolta egy hete Dombóvári István. A gép üzemeltetőjeként fontosnak tartom tisztázni, miért fordulhatott ez elő - írja olvasónk.

Az Északi körúti automatát arrébb kellett telepítenem, ami nem volt problémamentes. A szomszédos építkezésen dolgozók véletlenül átvágták az elektromos vezetéket, az E-ON a tudtom nélkül kötötte át a villanyórát, az automata szállítása közben ráadásul a gép ajtaja is megsérült, mindez befolyásolta a frissen feltöltött tej hőfokát. A tej azért ilyen olcsó, hogy minél több elégedett vásárlóm legyen, hiszen termelőként a „tej a kenyerem”. A készülék javítása folyamatban van. A tejipar 80-85 forintot sem ad a házi tej literjéért a magyar termelőknek, mert Romániából 30-35 forintért be tudják szerezni. A múltkor 350 liter tejet ajándékoztam az evangélikus egyháznak, annyi feleslegem maradt!


Nyíregyháza - „Savanyú a szőlő” – szoktuk mondogatni, amikor valaki elégedetlen a saját javaival, adottságaival, és irigykedik a másikéra. Esetemben a tej volt savanyú, a szó szoros értelmében - írja olvasónk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában