Helyi közélet

2016.09.30. 17:48

DK-sajtótájékoztató: "El kell érni, hogy érvénytelen legyen a voksolás"

Nyíregyháza – Otthon kell maradni – foglalta össze tömören a Demokratikus Koalíció álláspontját a vasárnapi népszavazással kapcsolatosan Gréczy Zsolt, a párt szóvivője péntek délután Nyíregyházán.

Nyíregyháza – Otthon kell maradni – foglalta össze tömören a Demokratikus Koalíció álláspontját a vasárnapi népszavazással kapcsolatosan Gréczy Zsolt, a párt szóvivője péntek délután Nyíregyházán. – El kell érni, hogy érvénytelen legyen a voksolás, ami egyértelmű jelzése annak, hogy az ország elfordult Orbán Viktortól. Azt is megmutatná, hogy nem volt sikeres a gyűlöletkampány, aminek csupán egyetlen célja volt: elvonni a figyelmet az elvándorlásról, a lezüllesztett oktatás- és egészségügyről, az egyre terebélyesedő korrupcióról. Bízom benne, hogy az ország nagy része átlát a szitán, és nem megy el vasárnap szavazni. Ha ez így lesz, Orbán Viktor tíz év után először elveszít egy választást, és kudarcot vall az a törekvése, hogy kivezeti Magyarországot az Európai Unióból. Ez egy álnépszavazás, ahol talán még választási csalással sem biztos, hogy meg lesz az érvényességhez szükséges szavazatszám – mondta Gréczy Zsolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában