Helyi közélet

2016.09.27. 14:15

Együtt-sajtótájékoztató: Hazug kérdés választ sem érdemel

Nyíregyháza - A Fidesz népszavazási kampányát a nép legrosszabb ösztöneit felszínre hozó, tudatos ferdítésre épülő kampánynak nevezte Lövei Csaba.

Nyíregyháza - A Fidesz népszavazási kampányát a nép legrosszabb ösztöneit felszínre hozó, tudatos ferdítésre épülő kampánynak nevezte Lövei Csaba.

Nyíregyháza. Tartalommódosító hirdetéseket helyezett el a kormányzati kampány plakátjain, és sajtótájékoztatót tartott kedden Lövei Csaba, az Együtt nyíregyházi elnöke, annak hangot adva, hogy a kvóta-népszavazás kampánya nem az ország, hanem a Fidesz érdekeit szolgálja. – Így akarják elterelni a figyelmet a rossz kormányzásról, a rossz jövedelmi viszonyokról, és arról, hogy Magyarország problémája nem a bevándorlás, hanem a kivándorlás. Vérlázító, hogy a Fidesz kormányzati pénzből, vagyis a mi zsebünkből kampányol, amire már az eddig elszámoltak alapján is 10 milliárdos nagyságrendben költöttek. Ez a kormány már nem csak az országot, de a saját helyi politikusait is igyekszik megfélemlíteni. Van olyan önkormányzat, ahol kilakoltatással fenyegetik a bérlakásban élőket, másutt terrorizmussal az embereket, s 10-20 millió forintot költenek a ködösítésre. Az egyedüli üde színfolt Nyíregyháza, aki szerencsére nem szállt be ebbe az arrogáns „hadjáratba” – fogalmazott Lövei Csaba, majd hozzátette: – Az Együtt úgy látja, nem szabad elmenni erre a választásra, s legitimálni mindazt, amit az Orbán-rendszer jelent.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában