Helyi közélet

2016.09.30. 11:42

Fidesz sajtótájékoztató: „Még egyszer nem javíthatunk”

Nyíregyháza - Ha felelőtlenül döntünk vasárnap, az hosszú évekre, s egész nemzetünkre kihathat, figyelmeztetett a Fidesz politikusa.

Nyíregyháza - Ha felelőtlenül döntünk vasárnap, az hosszú évekre, s egész nemzetünkre kihathat, figyelmeztetett a Fidesz politikusa.

Két nap múlva múlva népszavazás, s akkor mindenkinek el kell dönteni, hogyan vélekedik a kérdésről – kezdte mondandóját pénteki sajtótájékoztatóján Petneházy Attila, országgyűlési képviselő. – Én személy szerint azért teszem a „nem” mellé a voksomat, hogy a gyermekeim és az unokáim szemébe nézhessek, s a következő generáció ne tehesse fel a kérdést: megtettél-e mindent? Ha most valaki nem felelősséggel dönt, olyan helyzetet teremt, ami nem visszafordítható, nem kozmetikázható, s kihat egész nemzetünkre. Örömmel olvastam, hogy közel 50 civil egyesület is a nemleges szavazatra buzdít mindenkit. Baloldali politikus ennek az ellenkezőjét tették, felelőtlenül össze-vissza beszéltek az egész kampányidőszak alatt, alárendelték országunk, városunk érdekeit a pártérdekeknek, bár érezhetően többségük pártutasításra cselekedett. Senkit ne tartson távol a közöny vasárnap a népszavazástól, mert még egyszer nem javíthatunk. A gyermekeink és az utánunk jövők nevében is kérek mindenkit, legyünk ott vasárnap, s szavazzunk nemmel – nyomatékosította Petneházy Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában