Helyi közélet

2016.09.01. 13:44

Két évtizedes elismerés

Nyíregyháza - Csütörtök délelőtt a vezetői állomány jelenlétében vehette át a megyei igazgatótól két évtizedes szolgálata alkalmából a Belügyminiszter által adományozott szolgálati jelet Bartha Sándor tű. alezredes, a Mátészalkai Katasztrófavédelmi Kirendeltség Hatósági osztályvezetője.

Nyíregyháza - Csütörtök délelőtt a vezetői állomány jelenlétében vehette át a megyei igazgatótól két évtizedes szolgálata alkalmából a Belügyminiszter által adományozott szolgálati jelet Bartha Sándor tű. alezredes, a Mátészalkai Katasztrófavédelmi Kirendeltség Hatósági osztályvezetője. Varga Béla tű. ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója, eredményes munkája elismeréseként, a belügyi alkalmazási jogviszonyban töltött szolgálati ideje alapján dicséretben és jutalomban részesítette az osztályvezetőt.

Az alezredes 1996-ban tűzmegelőzési főelőadóként kezdte hivatásos pályáját a Mátészalkai Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóságon, törzszászlósként. Munkájának és szorgalmának köszönhetően egy év múlva hadnagy lett, majd a rákövetkező esztendőben soron kívül főhadnagyi rangot kapott, 2003-ban pedig megbízott tűzmegelőzési osztályvezető lett.

Több, soron kívüli előléptetése is volt, de parancsnokként is szolgált a Fehérgyarmati Hivatásos Önkormányzati Tűzoltóságon.

Jelenlegi beosztását a Mátészalkai Katasztrófavédelmi Kirendeltségen 2012-től látja el.

Boldog családapa, feleségével, valamint 9 és 14 éves fiaival gyakran kerékpározik és horgászik.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában