Helyi közélet

2016.09.26. 14:10

Műfajokon átívelő különleges fúvószenei élmény az Andrássy-kastélyban

Tiszadob - Október elseje a Zene Világnapja, ebből az alkalomból több koncertet, hangversenyt és zenei programot rendeznek országszerte.

Tiszadob - Október elseje a Zene Világnapja, ebből az alkalomból több koncertet, hangversenyt és zenei programot rendeznek országszerte. A rendezvények célja a társadalom széles rétegei számára a zeneművészetet népszerűsítése. Az eseményt 1975 óta minden évben, október 1-jén Yehudi Menuhin hegedűművész és az UNESCO zenei tanácsának a felhívására ünneplik. A tiszadobi Andrássy-kastély első alkalommal csatlakozik az eseményhez egy különleges zenei produkcióval, a KELET BRASS BAND rézfúvós együttes ad koncertet szombaton délután 16 órától a kastély emeleti hangversenytermében. A nyolc fős nyíregyházi formáció tagjai, mind képzett zenészek, akik a hétköznapokban is hivatásszerűen foglalkoznak zenével. A csapat legutóbb a Vidor Fesztiválon aratott nagy sikert a külföldön már igen népszerű "brass band" stílusban előadott mai slágereivel és örökzöldjeivel.

Jegyek 1000 Ft-os áron megrendelhetők a 70/197-9905 telefonszámon vagy a [email protected] e-mail címen illetve a rendezvény napján a helyszínen a tiszadobi Andrássy-kastélyban.

Ezek is érdekelhetik