Helyi közélet

2016.09.16. 15:20

Önnek megnyerte a tetszését a Közfoglalkoztatási Kiállítás és Vásár?

Nyíregyháza<em> - Nagyon büszke voltam a „sorstársaimra”! Én is közmunkában dolgozom Nyírjákón. Becsületesen tesszük a dolgunkat nap mint nap, én mezőgazdasági munkákat végzek. A kiállítás bemutatta, mire vagyunk képesek, ezt értékelni kell, nem lenézni!</em> - <strong>Papp Miklósné</strong>.

Nyíregyháza - Nagyon büszke voltam a „sorstársaimra”! Én is közmunkában dolgozom Nyírjákón. Becsületesen tesszük a dolgunkat nap mint nap, én mezőgazdasági munkákat végzek. A kiállítás bemutatta, mire vagyunk képesek, ezt értékelni kell, nem lenézni! - Papp Miklósné.

Bár nem enni, hanem nézelődni és vásárolni érkeztem, nem tudtam ellenállni a helyi ételkülönlegességek­nek. A bemutatott árucikkek mind arról tanúskodtak, hogy kistelepüléseinken bizony szorgalmas, tehetséges emberek élnek és dolgoznak. - Kiss András.

Ezerarcú, tehetséges és szorgalmas a magyar nép, amely őrzi értékeit, nem hagyja elveszni a hagyományait. Ezt erősítette meg bennem a közfoglalkoztatottak munkájának gyümölcse, a sok egyedi, szép termék – szemben a kínai tucatárukkal. - Pere Marietta Leila.

Ezek is érdekelhetik