Helyi közélet

2016.09.08. 12:48

Videó: "9 hónapos volt, és ütötte-verte" - Durva dolgokat árult el a román orvos szomszédja

Nyíregyháza, Fényeslitke - Betörtek a lelőtt nyíregyházi család házába múlt hétvégén. Azt nem tudni, hogy mit vittek el a gyilkosság helyszínéről, de külön nyomozócsoport keresi a betörőket. Közben a gyilkos orvos falujában azt mondták a Tényeknek a helyiek, hogy a férfi rendszeresen verte a feleségét, miután elköltöztek. Az orvos az üres házba vitte a szeretőit - derült ki <a href="http://tenyek.hu/belfold/218627_betortek-a-lelott-csalad-hazaba.html" target="_blank">a tenyek.hu riportjából</a>.

Nyíregyháza, Fényeslitke - Betörtek a lelőtt nyíregyházi család házába múlt hétvégén. Azt nem tudni, hogy mit vittek el a gyilkosság helyszínéről, de külön nyomozócsoport keresi a betörőket. Közben a gyilkos orvos falujában azt mondták a Tényeknek a helyiek, hogy a férfi rendszeresen verte a feleségét, miután elköltöztek. Az orvos az üres házba vitte a szeretőit - derült ki a tenyek.hu riportjából.

Forrás: tenyek.hu


 

Betörtek a gyilkosság után üresen álló házba

Betörtek hétvégén a nyíregyházi családi tragédia helyszínére. A betörő kihasználta, hogy a ház a múlt szerdai brutális gyilkosság óta üresen áll. Akkor a fegyveres a 40 éves édesanyát az ajtóban lőtte le, férjét a házban lőtte fejbe. Hétéves gyerekeik ezt végignézték. A betörő elfogására külön nyomozócsoportot hozott létre a rendőrség. Úgy tudjuk, egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomoznak. A betörő információink szerint nem tudott sok mindent magával vinni, mert a rokonok a legfontosabb dolgokat már elvitték a házból - derült ki az RTL Klub riportjából.

Forrás: rtl.hu


Nyíregyháza – S. Dan orvos múlt szerdán lőtt rá egy házaspárra Nyíregyházán, egy Friss utcai családi házban. A 40 éves nő meghalt, férjét életveszélyes sebesüléssel vitték kórházba. A férfi előbb az anyát, majd az apát lőtte fejbe közvetlen közelről. A házaspár gyerekei is otthon voltak akkor, az ikrek az egészet végignézték. Az M1 riportere a nagymamánál találta meg a gyerekeket.

Nyíregyháza – A nyíregyházi piacon, alvilági kapcsolatain keresztül juthatott fegyverhez az a román orvos, aki hideg vérrel megölt egy kétgyermekes anyát és életveszélyesen megsebesítette a nő férjét. Arról, hogy hogyan és mennyi pénzért szerezhet valaki fegyvert Magyarországon, Tóth István fegyverszakértő beszélt a TV2 műsorában, a Mokkában.

Fényeslitke – A férfi autóját az elmúlt évben gyakorta látták a falu lakói háza udvarán. Omladozó vakolat, rozsdás parabolatányérok, mindössze csak ennyi látszik a hatalmas, házat körülölelő betonfaltól, amivel a tüdőgyógyász körülvette az épületet – írja blikk.hu.

Nyíregyháza – Betörtek abba a nyíregyházi családi házba, ahol a múlt héten egy román állampolgár rálőtt egy házaspárra, amelynek tagjai közül a nő a helyszínen meghalt, a férfi pedig életveszélyes sérüléssel került kórházba – erősítette meg a helyi sajtóinformációkat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata szerdán az MTI megkeresésére.

Nyíregyháza – Csaknem egy hét telt el az orosi tragédia óta, de még mindig sok a megválaszolatlan kérdés. A meggyilkolt családanya korábban a Jósa András Oktatókórházban dolgozott, egykori kollégái segítőkész embernek ismerték, aki a munkáját odaadással, emberséggel végezte.

Nyíregyháza – A nyíregyházi feketepiacról szerezte be a gyilkos fegyvert Dan S., a gyilkos orvos – derül ki a Borsonline cikkéből. – Az emberölés gyanúsítottja az Evz.ro portálnak árulta el, hogy a nyíregyházi piacról vásárolta a fegyvert, amivel agyonlőtte R. Máriát, és az asszony férjét, Lászlót. Állítása szerint Nyíregyházán bárki könnyedén hozzájuthat a fegyverhez.

Nyíregyháza – Továbbra is az életéért küzd az a nyíregyházi férfi, akit a feleségével együtt az ikergyerekeik szeme láttára lőttek fejbe öt nappal ezelőtt.

Kolozsvár – Még nem tudni, mikor adják át a magyar rendőrségnek a Kolozsváron letartóztatott román orvost, akit azzal gyanúsítanak, hogy Nyíregyházán megölt egy nőt, majd rálőtt annak férjére is.

Nyíregyháza – Megsajnálta a gyerekeket, ezért nem lőtt rájuk – úgy tudjuk, ezt mondta a nyíregyházi gyilkosság gyanúsítottja.

Nyíregyháza – Beismerte a román bíróságon a gyilkosságot az orvos, akit azzal gyanúsítanak, hogy ikergyerekei szeme láttára lőtt rá egy házaspárra Nyíregyházán.

Bukarest – Elfogadta a kolozsvári ítélőtábla pénteken a magyar hatóságok kiadatási kérelmét, amelyben annak a román orvosnak az átadását kérték, akit a halálos kimenetelű szerdai nyíregyházi lövöldözéssel gyanúsítanak.

Nyíregyháza – Feltehetőleg előre eltervezte a gyilkosságot a sátoraljaújhelyi román tüdőgyógyász főorvos, ugyanis egy hónapos szabadsága első napján utazott Nyíregyházára – írja a Magyar Nemzet Online.

A lövéseket halló és a házba elsőként belépő szemtanút szörnyű kép fogadta, de a férfivel még tudott beszélni.

Nyíregyháza – Európai elfogatóparancs alapján keresi a rendőrség a Nyíregyházán elkövetett emberölés feltételezett elkövetőjét.

Nyíregyháza – Kamera elé állt az a férfi, aki megtalálta a családi házban lelőtt nőt és sebesült férjét. A férfi a Nyíregyházi Televíziónak nyilatkozott, állítása szerint biciklivel ment az utcán, amikor látta, hogy egy férfi kerékpárral megérkezik a házaspár házához.

Egy féltékeny, visszautasított orvos lehet az, aki felelős a nyíregyházi házaspár lelövésért. A külföldi orvos évek óta Magyarországon praktizál. A rendőrség továbbra is keresi az 54 éves román állampolgárságú férfit. A nyíregyházi lövöldözésben egy ember meghalt, egy életveszélyesen megsebesült, az Oros felé eső Friss utcában. A meglőtt orosi férfi életben van, fejlövéssel operálták szerdán este.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján, a képen látható S. Dan 54 éves román állampolgár 2016. augusztus 31-én 15 óra körül Nyíregyházán egy családi házban lövéseket adott le az ott lakó házaspárra.

Lövöldözés volt szerda délután Nyíregyházán, egy ember meghalt, egy életveszélyesen megsebesült, az Oros felé eső Friss utcában.

Ezek is érdekelhetik