Helyi közélet

2016.10.08. 12:16

A siker egyszerű receptjei a Kontúr Magazinban

Nyíregyháza - Színes életutak, hivalkodástól mentes sikertörténetek tárulnak az olvasók elé a Kelet-Magyarország Kontúr Magazinjából, melynek második számát pénteken mutattuk be Nyíregyházán.

Nyíregyháza - Színes életutak, hivalkodástól mentes sikertörténetek tárulnak az olvasók elé a Kelet-Magyarország Kontúr Magazinjából, melynek második számát pénteken mutattuk be Nyíregyházán.

– Ez a magazin nem üzleti vagy gazdasági kiadvány, arra ott van a TOP 100, amelyet lassan húsz éve gondozunk. Ez sokkal inkább portrékba ágyazott vallomás olyan eredményekről, amelyek mögött kemény munka látható. A maguk területén sikeres, megyénk életét gazdagító emberekkel beszélgettünk célokról, feladatokról, kitartásról, és lettünk gazdagabbak számtalan megszívlelendő tapasztalattal, egyszerű bölcsességgel, a siker hétköznapi receptjeivel – ajánlotta a vendégek, az olvasók figyelmébe az új számot Nyéki Zsolt, a Kelet-Magyarország főszerkesztője.

A megyei napilap ezzel a vállalkozásával a „tégy jót, és beszélj róla” elvét ülteti gyakorlatba, biztatva az arra érdemeseket: a valódi sikerekkel bátran ki lehet, s ki is kell állni a nyilvánosság elé.

Idézet Márai Sándortól

A magazinban szereplők közül Szaszala László szólt elismerően a Kelet-Magyarország törekvéséről, és Márai Sándortól („Önmagamról”) vett idézettel köszönte meg a szerkesztőség munkáját. Szebb végszót nem is kereshettünk volna.

Mi pedig tőle idézünk egy magazinos mottót: „Ha valaki elég bátor, hogy nehéz, de nemes célokat tűzzön maga elé, és nem rest azokért keményen is dolgozni, akkor élete küzdelmes, ám szép pillanatokban gazdag lesz.” (A magazin korlátozott számban megvásárolható a Kelet-Magyarország ügyfélszolgálatán: Nyíregyháza, Dózsa György út 4-6.).

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában